Šéfkuchařský nůž

24.04.2025

Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny. 

Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC. Na rukojeť použito dřevo Wenge, s unikátním vzhledem, které skvěle vypadá díky střídání tmavohnědých a světlejších trachejí, které mu dodávají skutečně výjimečný vzhled a charakter.

Roste v centrální a západní Africe (především v zemích Zair, Kamerun a Gabon).

 

Podrobnosti nože

Ocel: N690

Tvrdost: 59-60 HRC

Celková délka: 310 mm

Délka čepele: 190 mm

Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm

Váha nože: 123 g

Výbrus: klínový vysoký

Ručka: Wenge, zelená G10