Šéfkuchařský nůž
24.04.2025
Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.
Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC. Na rukojeť použito dřevo Wenge, s unikátním vzhledem, které skvěle vypadá díky střídání tmavohnědých a světlejších trachejí, které mu dodávají skutečně výjimečný vzhled a charakter.
Roste v centrální a západní Africe (především v zemích Zair, Kamerun a Gabon).
Podrobnosti nože
Ocel: N690
Tvrdost: 59-60 HRC
Celková délka: 310 mm
Délka čepele: 190 mm
Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm
Váha nože: 123 g
Výbrus: klínový vysoký
Ručka: Wenge, zelená G10