Šéfkuchařský nůž
Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.
Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.
Na rukojeť použita stabilizovaná Karelská bříza. červená G10, buvolí roh. Stabilizované dřevo je dřevo pomocí vakua, napuštěné epoxidovou pryskyřicí. Díky tomu je stabilizované dřevo odolné vůči vodě a běžnému opotřebení. Zároveň se nesmršťuje ani nepraská.
Podrobnosti o noži
Ocel: N690
Tvrdost: 59-60 HRC
Celková délka: 300 mm
Délka čepele: 180 mm
Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm
Váha nože: 165g
Výbrus: klínový, vysoký
Ručka: Stabilizovaná Karelská bříza, buvolí roh, červená G10