Šéfkuchařský nůž

25.04.2025

Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.

Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC. 

Na rukojeť použita stabilizovaná Karelská bříza. červená G10, buvolí roh. Stabilizované dřevo je dřevo pomocí vakua, napuštěné epoxidovou pryskyřicí.  Díky tomu je stabilizované dřevo odolné vůči vodě a běžnému opotřebení. Zároveň se nesmršťuje ani nepraská.

Podrobnosti o noži

Ocel: N690

Tvrdost: 59-60 HRC

Celková délka: 300 mm

Délka čepele: 180 mm

Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm

Váha nože: 165g

Výbrus: klínový, vysoký

Ručka: Stabilizovaná Karelská bříza, buvolí roh, červená G10