Šéfkuchařský nůž
26.04.2025
Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.
Je to základní nůž do každé kuchyně.
Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.
Na rukojeť použita Třešeň americká. Krásné, světlé dřevo, které je poměrně stálé. Barva jádra je světle růžovo-hnědá až zlato-hnědá, běl je bledě žlutá.
Podrobnosti o noži
Ocel: N690
Tvrdost: 59-60 HRC
Celková délka: 290 mm
Délka čepele: 170 mm
Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm
Váha nože: 87g
Výbrus: klínový, vysoký
Ručka: Americká třešeň, černý fíbr