Šéfkuchařský nůž

26.04.2025

Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny. 

Je to základní nůž do každé kuchyně.

Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.

Na rukojeť použita Třešeň americká. Krásné, světlé dřevo, které je poměrně stálé. Barva jádra je světle růžovo-hnědá až zlato-hnědá, běl je bledě žlutá.

Podrobnosti o noži

Ocel: N690

Tvrdost: 59-60 HRC

Celková délka: 290 mm

Délka čepele: 170 mm

Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm

Váha nože: 87g

Výbrus: klínový, vysoký

Ručka: Americká třešeň, černý fíbr