Šéfkuchařský nůž
Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.
Je to základní nůž do každé kuchyně.
Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.
Na rukojeti stabilizovaná Karelská bříza přírodní a barvená zelená.
Stabilizované dřevo je dřevo pomocí vakua, napuštěné epoxidovou pryskyřicí. Díky tomu je stabilizované dřevo odolné vůči vodě a běžnému opotřebení. Zároveň se nesmršťuje ani nepraská.
Podrobnosti o noži
Ocel: N690
Tvrdost: 59-60 HRC
Celková délka: 290 mm
Délka čepele: 170 mm
Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm
Váha nože: 102g
Výbrus: klínový, vysoký
Rukojeť: Padouk, Wenge