Šéfkuchařský nůž

26.04.2025

Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.

Je to základní nůž do každé kuchyně.

Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.

Na rukojeti stabilizovaná Karelská bříza přírodní a barvená zelená. 

Stabilizované dřevo je dřevo pomocí vakua, napuštěné epoxidovou pryskyřicí. Díky tomu je stabilizované dřevo odolné vůči vodě a běžnému opotřebení. Zároveň se nesmršťuje ani nepraská.


Podrobnosti o noži

Ocel: N690

Tvrdost: 59-60 HRC

Celková délka: 290 mm

Délka čepele: 170 mm

Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm

Váha nože: 102g

Výbrus: klínový, vysoký

Rukojeť: Padouk, Wenge