Šéfkuchařský nůž
26.04.2025
Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.
Je to základní nůž do každé kuchyně.
Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.
Na rukojeti použita příložka z N690, zelená G10 a dřevo Palisandr. Palisandr je druh exotického vzácného dřeva červeno-hnědé barvy, někdy s fialovými podtóny a černým rýhováním. Vyniká tvrdostí, trvanlivostí.
Podrobnosti o noži
Ocel: N690
Tvrdost: 59-60 HRC
Celková délka: 200 mm
Délka čepele: 175 mm
Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm
Váha nože: 115g
Výbrus: klínový, vysoký
Rukojeť: Palisandr, zelená G10, N690