Šéfkuchařský nůž

26.04.2025

Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.

Je to základní nůž do každé kuchyně.

Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.

Na rukojeti použita příložka z N690, zelená G10 a dřevo Palisandr. Palisandr je druh exotického vzácného dřeva červeno-hnědé barvy, někdy s fialovými podtóny a černým rýhováním. Vyniká tvrdostí, trvanlivostí.

Podrobnosti o noži

Ocel: N690

Tvrdost: 59-60 HRC

Celková délka: 200 mm

Délka čepele: 175 mm

Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm

Váha nože: 115g

Výbrus: klínový, vysoký

Rukojeť: Palisandr, zelená G10, N690