Šéfkuchařský nůž
Velký šěfkuchařský nůž, určený pro základní práce v kuchyni, jako porcování masa krájení a sekání zeleniny.
Čepel vyrobená z oceli N690, profesionálně kalené ve vakuu na tvrdost 60 HRC.
Na rukojeť použita nádherná stabilizovaná Sibiřská bříza, barvená na zeleno. S nádhernou živou kresbou. A podložka z oceli N690.
Stabilizované dřevo je dřevo pomocí vakua, napuštěné epoxidovou pryskyřicí. Díky tomu je stabilizované dřevo odolné vůči vodě a běžnému opotřebení. Zároveň se nesmršťuje ani nepraská.
Podrobnosrti o noži
Ocel: N690
Tvrdost: 59-60 HRC
Celková délka: 320 mm
Délka čepele: 180 mm
Tloušťka čepele u ručky: 2,5 mm
Váha nože: 131 g
Výbrus: klínový s fazetou
Rukojeť: N690, stabilizovaná Sibiřská bříza zelená